Advies

Advies

De leden van CPZ Taskforce hebben in het afgelopen jaar veel kennis opgedaan over hoe je als VSV tot een integrale geboortezorg-organisatie inclusief bekostiging komt. De leden vertellen je hier dan ook graag over, indien je hierin geïnteresseerd bent. Neem dan vooral contact op met de leden van CPZ Taskforce via taskforce@collegepz.nl of via 030-273 97 83.

Naast persoonlijk advies delen de leden van CPZ Taskforce hun kennis via bijeenkomsten, video’s, webinars en formats (bijvoorbeeld bedrijfsplannen).

Rol CPZ Taskforce

CPZ Taskforce heeft een coördinerende en ondersteunende rol ten aanzien van de transitie. De leden van de Taskforce zullen nooit de rol van projectleider overnemen; die rol is weggelegd voor de externe adviseurs (zie onder). Ook zullen de leden van CPZ Taskforce de deelnemers in het veld vooral stimuleren om hun bijdrage te leveren en verantwoordelijkheden op zich te nemen.

 

Juridische helpdesk

Hebt u een vraag over aansprakelijkheid of mededinging voor uw VSV of integrale geboortezorg-organisatie? Ben je benieuwd welke organisatiemodellen er zijn en welke voor jou geschikt zou kunnen zijn? Wil je weten hoe je een modelovereenkomst met de verschillen partijen goed kunt opstellen? Of twijfel je of je  btw-plichtig bent en waarover je dan btw zou moeten betalen? 

Dan hebben we goed nieuws! Je kunt voor al je juridische vragen nu terecht bij de juridische helpdesk van CPZ, via juridischehelpdesk@collegepz.nl of via 06 28 40 83 98. Onze juridische adviseur beantwoordt graag je vragen!

Externe adviseurs

Er zijn meerdere zelfstandige adviseurs actief in de geboortezorg. Zij kunnen je verder op weg helpen wanneer je een integrale geboortezorg-organisatie wil oprichten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld als projectleider optreden.

CPZ Taskforce werkt op afroep samen met de bureaus die hiernaast opgesomd staan. Het staat je uiteraard vrij deze of andere bureaus te benaderen voor hulp.

Het is wel handig voor je om te weten dat CPZ Taskforce, veelal in samenwerking met deze adviseurs, veel kennis heeft opgehaald bij de verschillende pioniers en producten met hen ontwikkelt.

Kijk vooral op de Kennisbank van kennisnetgeboortezorg.nl.

 

Mis nooit meer de laatste updates!
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief